NBA

Budinger, la Wolves, pentru pozitia 18 in draft

June 27, 2012

Minnesota Timberwolves si Houston Rockets se redeseneaza. Ambele francize au nevoie de oameni noi, pe posturi ramase deficitare in urma grevei care a ciuntit sezonul 2012. Si, cu doar cateva zile inainte de draft, au deschis balul transferurilor.

Wolves l-au luat pe Chase Budinger si au renuntat la alegerea din runda 1 a draftului, a 18-a generala, Rockets sperand sa-si poata alege omul care sa-i readuca in play-off, dupa 3 ani de absenta. Texanii au alegerile 14, 16 si 18 asigurate deja, si, cu asemenea „carti”, spera sa poata avea suficiente argumente pentru un transfer de marca, gen Dwight Howard sau Josh Smith. Timpul va aratat daca au avut dreptate cu tranzactiile legate de draft, dar majoritatea specialistilor crede ca unul intre cei doi grai va ateriza in Texas.

De partea cealalta, in Minneapolis a venit exact jucatorul dorit, fara riscuri inutile cu un debutant. Budinger a participat in All Star Weekend la competitia de slam-dunk, are o medie de 9.6 puncte, 3.7 recuperari şi 40.2% procentaj la aruncarile de trei puncte, in trei sezoane cu Rockets. Suficient pentru a avea garantat un post de titular, mai ales ca si salariul este considerat o bagatela, uriasul castigand putin sub un milion de dolari pe sezon.

 

By

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore