NBA

Davis, primul ales in draft

June 29, 2012

Anthony Davis

La fel ca in draftul NHL de saptamana trecuta, si draftul NBA a adus mari surprize. Chiar daca alegerea lui Anthony Davis a fost mai mult decat anticipata, jucatorul aterizand la New Orleans Hornets, jucatorul ales de pe pozitia secunda a facut istorie. Kentucky Wildcats au devenit prima formatie de NCAA care da primii jucatori din draft dupa ce Charlotte Bobcats l-au ales de pe pozitia 2 pe Michael Kidd-Gilchrist.

Surprizele au continuat si cu alegerile 3 si 4, Bradley Beal si Dion Waiters depasindu-l pe Thomas Robinson, cel care se afla pe locul 2 in topuri, dar care a fost draftat de Sacramento abia de pe locul 5. Damian Lillard si Hrrison Barnes au respectat astptarile cu alegerile 6-7, printre dezuluzii numarandu-se si Jared Sullinger (locul 10 in Entry), ales abia de pe locul 21.

De remarcat si numele alese de Houston Rockets, formatie cu 3 alegeri de prima runda. Jeremy Lamb, Royce White si Terrence Jones ar trebui sa ajunga in Texas, dupa o seara in care Rockets au ratat toate tranzactiile pe care si le-au propus

 

By

Tags: ,

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore