NFL

Omul de o suta de milioane

July 16, 2012

Drew Brees

Drew Brees ramane la Saints. Nu e nicio surpriza in asta, mai ales ca reprezentantii clubului il francizasera deja pe legendarul QB, dar va ramane pentru cinci ani, si pe o suma colosala: 100 de milioane de dolari. 60 dintre acestea sunt garantate, 40 urmand sa-i intre in conturi inca din primul an. Majoritatea sub forma de bonusuri, gen 37 de milioane la semnatura pentru ca salariul e minuscul daca e sa ne raportam la suma totala. Brees va primi „doar” 7.4 milioane pe sezon, dar a reusit sa bata recordul salarial stabilit de Peyton Manning cu cele 96 de milioane primite de la Broncos.

Si totusi, merita Brees acesti bani?

Anul trecut, coordonatorul de 33 de ani a avut 468 de pase complete pentru 5.476 de yarzi si 46 de TD, si i-a condus pe Saints la un record de 13-3 in sezonul regulat. Individual, a batut majoritatea recordurilor NFL sau ale francizei, e un fel de legenda vie in New Orleans si sigur va intra in Hall of Fame, numai ca Saints au clacat neasteptat in play-off, fiind invinsi de San Francisco 49ers, si numai din vina jucatorilor din defensiva sau a receiverilor. Cu suspendarile venite in urma scandalului recompenselor, Saints vor trebui sa traga din greu in sezonul care va debuta in septembrie, mai ales ca tocmai neintelegerile dintre club si Brees au limitat mult activitatea din piata a managerilor americani. De acum, fotbalul trebuie sa primeze, dar oare vor reusi Saints sa acopere toate gaurile create voit sau involuntar?

Brees, cu suta lui de milioane, trebuie sa repete parcursul care le-a adus celor de la Saints Superbowl XLIV, dau poate ajunge mai criticat decat Michael Vick, un alt QB cu venituri uriase si rezultate mediocre.

 

By

Tags:

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore