NFL

Packers n-au stricat pronosticurile

January 6, 2013

kuhn

Green Bay Packers au ratat bye-ul în Minneapolis, dar nu și-au batut joc de meciul din wild card round. Branzarii s-au impus lejer in fata celor de la Minnesota Vikings, scor 24-10, si s-au odihnit o jumaate de meci dupa ce au interpretat o partitura tactica aroape de perfectiune. De altfel, impresia geerala este ca meciul de duminica dimineata (in Romania) nu este nici pe departe unul de considerat ca memorabil, dar a eliminat temerile aparute de dupa ultima catastrofa de pe Lambeau Field, anul trecut, cu New York Giants.

Packers au plecat cu un avataj imens inca din orele care au precedat meciul dupa ce QB-ul Christian Ponder a fost declarat indisponibil si inlocuit cu Joe Webb, jucator care nu aruncase nici o pasa oficiala in acest sezon. Webb s-a comportat ca orice tanar pus in fata unui eveniment de o asemenea magnitudine si s-a intrecut in erori chiar daca debutase in meci cu un drive incheiat in puncte. A fost singurul moment de glorie in fata unei defensive care a reusit sa-l opreasca pe Adrian Peterson la ”mizeria” de 99 de yarzi alergati.

De partea cealalta, Aaron Rodgers pare dispus sa razbune ratarea titului de MVP cu un nou inel de campion. Vedeta gazdelor a finalizat castigator 14 din 18 pase aruncate in prima parte, pentru 205 yarzi, inainte ca fostii campioni sa opreasca galopul de sanatate (la 24-3) si sa treaca la o tactica de trecerea timpului, cu ”odihna” de rigoare.  Rodgers a semnat un nou record NFL dupa ce a pasat la 10 receiveri diferiti intr-un singur meci, John Kuhn (2) si DuJuan Harris reusind sa-si treaca numele pe lista autorilor de TD.

Acum, Packers merg in San Francisco pentru un meci la un alt nivel. Daca Vikings au facut o sarbatoare din calificarea in play-off (miraculoasa in conditiile in care ofensiva a stat in carca unui singur jucator), 49ers vor titlul. Duelul se anunta unul de gala, dar Packers arata al naibii de bine exact la momentul oportun.

By

Tags: , , , , , , ,

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore