NBA

Wizards au mai facut o victima ilustra (video)

January 8, 2013

beal

Cand pe parchet intra doua echipe cu o linie de clasament diametral opusa, te astepti la un galop de sanatate. Cand insa una dintre formatii e Washington Wizards (record 4-28), iar cealalta Oklahoma City Thunder (26-7), orice surpriza pare exclusa. Nu insa si azi-noapte cand Seraphim si compania au detonat a doua bomba a sezonului dupa succesul cu Miami Heat.

A fost nevoie insa de o evolutie peste medie a lui Bradley Beal (22 de puncte) si de executia maiastra a acestuia cand mai erau 0.3 secunde de jucat, dar si de prestatia buna a cumplului Martell webster (22) – Kevin Seraphim (19), Wizzards reusind un succes parca mai pretios decat cel din meciul cu echipa campioana. Oaspetii au raspuns greu la executiile surpriza ale gazdelor, dar puteau salva totul dupa ce Kevin Durant a egalat scorul la 99 printr-o lovitura de la 3 puncte. Pustiul Beal (19 ani) n-a vrut insa sa piarda o astfel de oportunitate si a marcat cosul decisiv dupa ce a pacalit usor doi fundasi ai oaspetilor (Kendrick Perkins a fost chiar jenant) si a trimis lejer mingea prin inel.

Infrangerea a fost greu digerata de oaspeti, Durant aruncand sageti catre coechipierii sai la finalul partidei. „I-am lasat sa stea aproape de noi pentru ca nu i-am luat in seama. Nu avem voie sa facem asta. Pur si simplu nu avem voie!”, a declarat starul din Oklahoma.

De remarcat ca vicecampionii connduceau cu 70-63 la jumatatea sfertului 3 dar au ratat urmatoarele 16 incercari si au reusit rara performanta de a nu marca timp de 11 minute din actiune.

Rezumat Wizards – OKC 101-99

Rezultate:

Washington – Oklahoma 101-99, New York – Boston 96-102, Chicago – Cleveland 118-92, New Orleans – San Antonio 95-88, Utah – Dallas 100-94, Sacramento – Memphis 81-113, Portland – Orlando 125-119.

 

By

Tags: , , , , , , ,

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore