NHL

Caps ii spulbera pe Red Wings, si castiga al 7-lea meci consecutiv

October 23, 2011

Doua “duble” semnate de Mike Green si Mathieu Perreault, plus goluri marcate de Marcus Johansson, Joel Ward si Nicklas Backstrom, au transfromat derbyul rundei intr-o formalitate, Washington Capitals impresionand la toate capitolele.

Caps au punctat prin 14 jucatori, din toate cele patru linii, desi adversarul, care a marcat prin Niklas Kronwall la 0-4, venea cu un record de 5-0 inaintea partdei din capitala. A fost abia a doua partida din istoria NHL in care se intalnesc doua echipe neinvinse, cel putin, in primele cinci meciuri. Pe 23 octombrie 1986, Penguins (7-0) au pierdut cu Flyers (5-0).

Red Wings incercau sa-si egaleze recordul francizei de 6 succese consecutive la debut, record care dateaza din 1972, dar partida s-a transformat intr-un cosmar pentru capitanul Niklas Lidstrom. Legenda suedeza a sarbatorit al 15000-lea meci in NHL pentru Red Wings, pasand decisiv la unicul gol al oaspetilor. El a terminat meciul cu -1, si a devenit al 14-lea jucator care atinge 1.500 de meciuri jucate. „A fost un moment frumos sa vad reactia publicului. Am fost fericit ca cei de la Capitals au anuntat momentul, iar reactia adversarilor a fost una pe masura dupa ce banca de rezerve s-a ridicat in picioare si m-a aplaudat”, a declarat Lidstorm la finalul meciului.

 

 

By

Tags: , , , , , , , ,

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore