NFL

RG3 va fi gata pentru sezonul 2013

January 10, 2013

rg33

Interventia chirurgicala la care a fost supus coordonatorul celor de la Washington Redskins, Robert Griffin III, a decurs conform previziunilor, jucatorul urmand sa fie apt de joc pana la startul noului sezon, start programat in luna septembrie a anului viitor.

RG3 va urma insa un program riguros de recuperare, similar cu cel urmat de Adrian Peterson, medicul care l-a operat garantand ca jucatorul va avea o revenire cel putin la fel de spectaculoasa ca a running-back-ului din Minnesota.

„Interventia chirurgicala la care a fost supus Roberts Griffin III a fost un succes. Au fost reparate ligamentele laterale si reconstruite cele anterioare. Ne aşteptăm ca jucătorul să revină pe teren recuperat complet odată cu startul sezonului 2013. tratamentul pe care îl va primi va fi unul care sa-i ofere o cariera sportiva de durata”, se arata intr-un comunicat de presa remis de Dr, James Andrews, cel care a efectuat interventia.

Dupa rezultatele avute cu Peterson, majoritatea specialistilor considera ca revenirea lui RG3 nu poate fi pusa la indoiala, chiar daca mai exista si voci care spun ca jucatorul nu va mai repeta rezultatele din acest sezon daca va fi fortat din prima runda a sezonului urmator. Griffin III a suferit o accientare similara, la acelasi genunchi, si in perioada in care evolua in NCCAF.

Altfel, NFL a anuntat ieri ca jucatorul a fost inlocuit de Drew Brees in echipa NFC care va evolua in ProBowl.

 

By

Tags: , , , , , , ,

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore