NBA

Heat si Knicks facuti KO

January 11, 2013

Paul George

Indiana Pacers au facut un nou joc defensiv perfect si i-au oprit pe New York Knicks, la doua zile dupa ce ii executasera si pe Miami Heat. Dupa ce i-au blocat pe campioni la un minim de 77 de puncte, gazdelei-au chinuit si pe urmatorii clasati din Conferinta de Est,limitandu-i la doar 76 de puncte marcate. Paul George a facut treaba ofensiva ca de fiecare data cu 24 de puncte, iar Ian Mahinmi a inscris 11 puncte in final din postura de rezerva. Knicks, lipsiti de Carmelo Anthony, au jucat slab si fara orizont, Tyson Chandler reusind doar 12 puncte.

Tot cu mana goala s-a intors din Portland si Miami Heat, infrangerea venind intr-un final incredibil. Wesley Matthews a inscris doua cosuri de trei puncte in ultimulminut si a adus victoria gazdelor care erau conduse cu 13 puncte in sfertul 3. Nicolas Batum a adunat 28 de puncte, iar LaMarcus Aldridge 20, Chris Bosh raspunzand pentru oaspeti cu 29. LeBron James a avut o seara catastrofala dupa standardele sale cu doar 15 puncte, 10 recuperari si 9 pase, iar Miami a ajuns la un record de 3-5 in ultimele 8 partide.

In ultimul meci al serii, Dallas Mavericks au castigat pe terenul celor de la Sacramento Kings, desi gazdele au condus la un moment dat cu 17 puncte. OJ Mayo a avut o sera excelenta pentru texani, cu 24 de puncte, 10 recuperari si 5 pase decisive, iar Vince Carter a contribuit cu 19 puncte ca rezerva. Omul numarul 1 al gazdelor, DeMarcus Cousins a inscris 29 de puncte, dar nu si-aputut ajuta coechipierii in prelungiri fiind eliminat pentru cumul de faulturi.

By

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore