NBA

Suns: Gentry a demisionat… așteptat

January 20, 2013

Mariajul dintre Phoenix Suns și Alvin Gentry s-a încheiat. Tehnicianul care a dus franciza până în finala Conferinței de Vest în 2010, și-a prezentat demisia, acceptată fără regrete de conducerea clubului.

Gentry nu a reușit să redeseneze un roster decimat de plecări (cea mai grea pierdere este chiar Steve Nash), și a reușit doar rezultate modeste după sezonul excepțional din 2010. Noul Suns s-a chinuit încă de la începutul sezonului, iar luna tecută a fost catastrofală cu un record de 2-13 și ”agățarea” temeinică de ultimul loc din Conferința de Vest cu 13-28. Înfrângerea cu Milwaukee Bucks a fost ultima pentru Gentry, pentru că vizitatorii pierduseră de 24 de ori consecutiv în Phoenix, iar eșecul a fost catalogat drept catastrofal.

Gentry a adunat 158 de succese în cinci ani cu Suns, înregistrând doar 144 de înfrângeri, partea tristă fiind că oricum ar fi plecat de la echipă în vară când îi expira contractul, iar Suns nu și-au exprimat dorința de a angaja un tehnician nou în mijlocul campionatului.

 

By

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore