NHL

Gomez n-a stat prea mult pe bara

January 24, 2013

scott gomez 2

Pus pe liber de Montreal Canadiens, centrul american Scott Gomez si-a gasit repede o echipa. San Jose Sharks i-au oferit jucatorului sansa de a juca si de a-si relasa cariera, dupa ca acesta a plecat din Canada pe usa din dos. Valoarea contractului (700.000 de dolari) este una derizorie in comparatie cu salariul pe care il primea Gomez in Montreal, dar americanul a preferat sa joace sase luni si sa-si caute echipa la finalul sezonului avand meciuri in picioare, decat sa dea probe de joc. Este o arma cu doua taisuri insa pentru ca Gomez a avut doua sezoane infecte la Canadiens si continuarea evolutiilor mediocre ii va „garanta” retragerea.

In varsta de 33 de ani, Gomez a fost pus pe liber de Canadiens cu doi ani inainte de terminarea contractului, desi intial canadienii anuntasera ca intentioneaza sa-l tina pe bara pana in vara pentru a nu plati cei 900.000 de dolari necesari pentru rascumpararea contractului urias al jucatorului. In 196 de meciuri pentru Canadiens, Gomez a reusit doar 21 de goluri si 87 de pase, performante considerate jenante pentru un jucator de calibrul sau. In San jose, centrul se va reintalni cu Larry Robinson, antrenor secund la New Jersey Devils in campaniile castigatoare din 2000 si 2003.

Altfel, Sharks au anuntat si transferul lui Tim Kennedy, de la satelitul din AHL, Worcester Sharks, unde a inscris 12 goluri si a oferit 18 pase in 31 de meciuri, si trecerea pe lista re jucatori indisponibili a fundasului Brent Burns, accidentat grav la un genunchi.

By

Tags: , , , , , , , , , ,

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore