NFL

Vikings – Packers 27-33: Cine ii opreste pe campioni?

October 25, 2011

Pentru prima data de la inceputul sezonului, specialistii se intreaba daca nu cumva Green Bay Packers pot repeta performantele lui Dolphins (1972) si Patriots (2007) si sa castige toate meciurile din sezon. Prestatia de la Minneapolis a dat apa la moara celor care sustin ca echipa e perfecta, chiar daca la pauza s-a intrat cu un scor neasteptat.

Aaron Rodgers a fost din noi impresionant. Cele trei pase de TD, si cei 335 de yarzi pasati au fost prea mult pentru cea mai slaba echipa din NFC North, si debutantul Christian Ponder. Rodgers a terminat cu 24 de pase bune din 30 de incercari, si a provocat o revenire incredibila de la 10-17 la 27-17 in doar 6 minute. Adversarul sau, Christian Ponder, a trimis de doua ori mingea la Charles Woodson (al doilea in topul all-time al interceptiilor pentru jucatori activi), de alte doua ori Woodson fiind la centimetri de alte interceptii.

Adrian Peterson a alergat cu mingea de 24 de ori adunand 175 de yarzi si un TD petru Vikings insa James Starks a dus meciul dincolo de dubii prin doua curse nebunesti la ultimul drive si a incheiat partida cu 75 de yarzi din 13 alergari.

Mason Crosby si-a ajutat coordonatorul cu transformari perfecte la cele patru FG, marcand inclusiv de la 58 de yarzi pentru un nou record al francizei si confirmand, inca o data, ca Packers au omul potrivit pe toate pozitiile.

 

 

By

Tags: , , , , , ,

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore