NFL

Saints – Colts 62-7: Indianapolis a stabilit un nou record negativ

October 25, 2011

In orasul natal al lui Peyton Manning, sub ochii coordonatorului inca accidentat, Colts au atins un minim istoric. Din 1970 incoace, de cand AFC si NFL s-au unit, nici o echipa nu a mai primit 62 de puncte. Si scorul putea fi mult mai mare. Colts au fost depasiti la toate capitolele de New Orleans. Drew Brees a pasat pentru cinci TD, iar ofensiva a alergat 236 de yarzi. Coordonatorul sfintilor a gasit coechipieri in 31 din 35 de incercari, mingea stand in aer 325 de yarzi. Saits si-au impins adversarii 557 de yarzi si au reusit 36 de first downs, record al francizei.

Brees a pasat pentru TD la Marques Colston, de doua ori, Darren Sproles, o data, si Jimmy Graham, tot de doua ori. De altfel, Saints au facut ce au vrut pe teren, safety-ul lui Colts, Antoine Bethea, explicand cel mai bine esecul: „Am fost penibili. Nu poti face asa ceva. Sa primesti 62 de puncte? Inacceptabil”, a spus jucatorul.

Pentru Colts e evident ca recordul sezonier va fi cel mai slab din ultimii sapte ani, dar lucrurile pot fi chiar jenante si Indianapolis ar putea incheia sezonul fara succes. Singura veste buna… Payton Manning a inceput alergarile si va juca undeva pe final de sezon. Cu siguranta va fi prea tarziu.

 

By

Tags: , , , , , , ,

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore