NBA

Kobe Bryant: Amnesty THAT!

February 25, 2013

kobe jos

După 17 ani în NBA, Kobe Bryant ar trebui să fie privit ca o legendă vie. Ei bine, patronul celor de la Dallas Mavericks, Mark Cuban, nu e de aceeași părere. Cuban l-a desființat pe campion într-o emisiune radiofonică difuzată înainte de meciul direct dintre Mavericks și Lakers, sugerând, nici mai mult nici mai puțin că veteranul ar trebui dat afară pe baza Contractului Colectiv de Muncă (CBA) care permite ca în fiecare an un club să rupă un contract fără a plăti compensații. Bineînțeles, sesizând gafa, patronul a încercat să schimbe discursul, numai că monstrul a fost deja stârnit, iar Mavs au plătit din greu pentru gura mare a omului cu banii.

Pe parchet, Kobe a reușit 38 de puncte 12 recuperări și șapte pase decisive și a fost sufetul celor de la Lakers, învingători fără drept de apel într-un meci considerat decisiv pentru viitorul apropiat al echipei. După meci, Bryant i-a răspuns pe Twitter guralivului patron, iar Lakers au făcut o plângere oficială împotriva patronului din Dallas, are va fi, probabil, amendat de NBA.

Altfel, Oklahoma City Thunder a făcut show cu Chicago Bulls. Russell Westbrook și compania s-au impus cu un neverosimil 102-72 in ceea ce trebuia să fie derbiul rundei. Deși Kevin Durant nu a fost la fel de productiv ca în alte dăți, defensiva gazdelor a fost dumnezeiască, oaspeții fiind departe de o echipă cu pretenții la play-off.

Rezumat Dallas – Lakers

By

Tags: , , , , , , ,

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore