NBA

54 de puncte pentru un jucător, insuficiente pentru un succes

February 28, 2013

curry

Într-o ligă în care, parcă există doar Lakers şi Heat, este greu să ieşi în evidenţă cu ceva. Chris Paul, Blaine Griffin, chiar Kevin Love au simţit pe pielea lor ce înseamnă să nu joci pentru cele mai cunoscute echipe din NBA, dar un jucător ca Stephen Curry apare rar de tot pe prima pagină. Şi este un veritabil păcat.

Curry a jucat fantastic tot anul, şi îşi va depăşi toate recordurile personale stabilite în primii trei ani ca profesionist, şi, mai ales, se dovedeşte un adevărat lunetist de dincolo de semicerc. Azi-noapte, Curry a înscris 54 de puncte în faţa celor de la New York Knicks şi a transformat 11 dintre cele 13 aruncări de trei puncte încercate, numai că eforturile sale au fost insificiente. Tyson Chandler a jucat incredibil sub panou pentru gazde, 28 de recuperări, iar Carmelo Anthony a adăugat 35 de puncte pentru un succes, 109-105, necesar ca aerul pentru Knicks.

Rezumat Knicks – Warriors

OKC i-au spulberat pe Hornets

În celelalte 9 meciuri din sesiunea de jocuri de miercuri, spectacolul a fost garantat. John Salmons a încsirs 21 de puncte pentru Kings în victoria din Orlando (125-101), Deon Waiters a fost decisiv pentru Cavaliers (103-92 cu Raptors) iar Jose Calderon a oferit 18 pase pentru coechipierii de la Pistons în succesul din Washington (96-95). În Memphis, Dallas a risipit un avantaj de 25 de puncte, iar Grizzlies au bifat al optelea succes consecutiv cu Marc Gasol pe post de prim-solist. Rockets au cedat în cel mai dureros mod posibil după un coş de trei puncte semnat de Monta Ellis când cronometrul ajunsese la final, mingea trimisă de jucătorul celor de la Bucks rotindu-se de mai multe ori pe inal înainte de a cădea în plasă. În Oklahoma, Kevin Durant a reuşit a treia triplă dublă din sezon şi Thunder s-au impus cu 45 de puncte diferenţă în faţa nefericiţilor de la New Orleans Hornets. Spurs au cedat neaşteptat acasă pentru prima dată în ultimele 19 meciuri, Suns reuşind să reziste atacurilor furibunde ale gazdelor pentru un succes senzaţional, 105-101. Ty Lawson a înscris 30 de puncte pentru Nuggets (8 meciuri la rând cu minim 20 de puncte) în succesul din Portland 111-109, primul în ultimele şapte deplasări în sala celor de la Trail Blazers. În sfârşit în Utah, Al Horford a înscris 34 de puncte pentru Hawks (4 succese la rând) care pleacă acasă cu un succes rar în sala din Salt Lake City (102-91).

Rezumat OKC – New Orleans

Rezumat Memphis – Dallas

By

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore