NFL

Cardinals: Sfârşitul unei ere! Wilson părăseşte Arizona

March 9, 2013

Adrian Wilson

Adrian Wilson s-a confundat cu Arizona Cardinals timp de 12 ani. În NFL însă, nimic nu este etern, iar vineri seara jucătorul a fost pus pe liber, chiar dacă, evident, este un fel de legendă vie pentru suporterii din Arizona.

„În viaţa fiecărei francize este un grup de jucători a cărui contribuţie le garantează statutul de legende. Adrian Wilson va face parte din acel grup. A venit alături de noi într-un momet cheie şi ne-a ajutat să ne dezvoltăm într-o nouă eră. Îi vom fi mereu recunoscători şi aşteptăm cu nerăbdare ziua în care va ajunge între ceilalţi jucători legendari ale căror nume pot fi admirate pe inelul de onoare al Stadionului Universităţii Phoenix”, a declarat imediat după oficializarea despărţirii preşedintele Michael Bidwill, fără a da însă mai multe detalii.

Wilson, selecţionat de cinci ori în Pro Bowl, evolua în Phoenix din 2001, când a fost ales în runda a treia a draftului. De-a lungul celor 12 ani a evoluat în 162 de meciuri după ce l-a înlocuit pe Pat Tillman, doar că anul trecut a fost un veritabil chin. Chiar dacă a început ca titular 14 dintre cele 16 meciuri, evoluţiile lui, ca timp, au fost lipsite de consistenţă, şi despărţirea nu a surprins prea tare. Nou tehnician, Bruce Arians, anunţase încă de la sosire că sunt şanse mici să se bazeze pe jucătorul de 33 de ani, unul dintre favoriţii lui Ray Horton, plecat acum la Cleveland Browns, astfel că nimeni nu s-a declarat şocat că Wilson nu mai este la Cardinals. Salariul său pentru sezonul următor, 3.5 milioane de dolari, faptul că urma să mai câştige alte 13 milioane pentru ultimele două sezoane şi progresul făcut de Rashard Johnson, rezerva sa pe post, au făcut divorţul doar o formalitate.

 

By

Tags: , , , , , ,

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore