NBA

NBA: Meciurile din noiembrie au fost anulate

October 29, 2011

Discutiile dintre sindicatul jucatorilor, patronat si reprezentantii NBA au ajuns din nou intr-un punct mort, iar meciurile programate in una noiembrie au fost anulate.

David Stern a declarat imediat dupa noul esce ca situatia NBA devine una extrem de precara, liga pierzand déjà peste 200 de milioane de dolari si urmanad sa piarda alte cateva sute prin anularea meciurilor din noiembrie.

“Ambele parti au pierdut sume mari de bani si sunt intr-o situatie cel putin proasta. Sumele pierdute de proprietar sunt extraordinare. Sumele pierdute de jucatori sunt, de asemenea, extraordinare. Se pot face deja predictii despre cine va continua si cine nu in NBA. Nu sunt sigur ca toti proprietarii vor reveni cand sezonul va trebi sa inceapa, iar in cazul jucatorilor situatia este similara”, a declarat Stern.

Acesta a explicat ca in cadrul ultimei runde de negocieri reprezentantii ligii au fost de acord sa ofere 50 la suta din profituri jucatorilor, dar reprezentantul acestora, Billy Hunter, nu a fost dispus sa coboare sub procentul de 52 la suta solicitat de acestia.

Negocierile ratate de vineri noaptea pun sub semnul intrebarii meciurile traditionale de Craciun dar si intregul sezon 2011-2012.

 

By

Tags: , ,

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore