NFL

Toamna lui Aaron

October 29, 2011

Aaron Rodgers este pe cale sa depaseasca toate recordurile predecesorilor sai. Previziunile pentru cele 16 meciuri ale sezonului regulat sunt „infricosatoare” pentru orice defensiva: 391 din 546 yarzi pasati (reting de 71,6%), 5.422 de yarzi reusiti, 46 de TD, 7 interceptii.

Ratingul de pasator al lui Rodgers este 125,7, si, daca ramane asa, va fi cu patru puncte mai mare decat cel realizt de Manning in 2004. Procentajul de pase complete il va depasi pe cel stabilit de Drew Brees in 2009. Predictiile pentru yarzi pasati ar uce la doborarea recordului lui Dan Marino, cu aproape 300, desi acesta a fost stabilit acum 27 de ani. Cele 46 de TD ar insemna locul 4 in topul all time cu Rodgers in continuare favorit sa devina cel mai bun QB la raportul TD-Interceptii. Recordul ii apartine inca lui Tom Brady cu 50-9 in 2007.

Bineinteles, predictiile specialistilor americani sunt doar… predictii. Multa lume considera ca Rodgers nu va rezista ritmului infernal pe care chiar el l-a impus. Vremea va deveni mai capricioasa, iar meciurile de pe batranul Lambeau Field, nu vor mai fi asa simple. Nici macar daca partidela s-ar juca intr-un dom, nu ar exista certitudinea ca numarul 12 ar reusi sa bata toate aceste recorduri istorice. Dar, dupa ce a castigat un premiu pentru MVP-ul din Super Bowl, e remarcabila continuitatea fantastica aratata de fenomenul de 27 de ani al lui Packers.

By

Tags: , , , , ,

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore