NHL

NHL: Rezultatele meciurilor de vineri

October 29, 2011

Carolina – Chicago 3-0. Tim Brent, Brandon Sutter si Jiri Tlusty au marcat pentru Carolina, iar Cam Ward a aparat 30 de suturi. Chicago n-a reusit sa castige niciodata in Raleigh, singurul rezultat notabil fiind un egal in 1999.

Detroit – San Jose 2-4. Capitanul Joe Thornton (de doua ori), Ryane Clowe si Patrick Marleau au punctat pentru Sharks in timp ce Henrick Zetterberg si Tomas Holmstrom au punctat pentru Red Wings, care au ajuns la trei infrangeri consecutive dupa startul perfect de sezon.

Colorado –Edmonton 1-3. Devan Dubny a fost eroul intalnirii cu 40 de interventii, desi toti ochii erau pe Ryan Nugent-Hopkins si Gabriel Landeskog, primii doi draftati in 2011. Ryan O’Reily a marcat pentru gazde (doar doua goluri acasa in acest sezon), dar canadienii n-au lasat impresia ca pot scapa meciul de sub control. Cam Baker, Andy Sutton si Ryan Smyth, au punctat pentru oaspeti, cei doi debutanti minune avand evolutii sterse.

Calgary – St Louis 3-1. Mikka Kiprussof a aparat 28 de sturi, iar Roman Horak, Tom Kostopoulos si Olii Jokinen au marcat cate un gol, si Flames au oprit seria pozitiva a lui Blues la trei victorii. Patrick berglund a punctat pentru oaspeti la 12 secunde dupa golul de 2-0, dar finlandezul din poarta lui Calgary a fost imbatabil in continuare.

 

By

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore