NHL

Ducks, Canucks, campioni de divizie

April 23, 2013

Anaheim Ducks şi Vancouver Canucks au obţinut titlurile de campioni în Divziile Pacific, respectiv Northwestern, în urma rezultatelor de azi-noapte.

Ducks s-au impus în Edmonton pentru a doua oară în două zile consecutive, Canucks reusind sa se descotoroseasca de campioana Conferintei de Vest, Chicago Blackhawks după o evolutie de exceptie a suedezilor Daniel şi Henrik Sedin.

Altfel, lupta pentru calificarea în play-off rămâne electrizantă cu o saptamână rămasă de jucat. În Est (conferinţă câştigată de Pittsburgh Penguins), cinci echipe se bat pentru patru locuri, cu New York Islanders în cea mai bună poziţie şi Winnipeg Jets, singura sub linie la acest moment. În Vest, San Jose Sharks şi St Louis Blues par a fi favorite la obţinerea a două dintre cele patru bilete rămase în joc, iar Dallas Stars şi Detroit Red Wings au nevoie de mult noroc pe final pentru a prinde locurile deţinute acum de Minnesota Wild şi Columbus Blue Jackets. BJ’s sunt în cea mai proastă situaţie fiind singura echip dintre cele şase care mai era de disputat doar două meciuri.

Rezultate:

Buffalo – Winnipeg 1-2, Ottawa – Pittsburgh 1-3, Detroit – Phoenix 4-0, Edmonton – Anaheim 0-3, Vancouver – Chicago 3-1.

Clasamente:

clasament nhl

By

Tags: , , , , , , , , ,

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore