MLB

Cum scăpa Rodriguez de ruşinea Biogenesis?

June 25, 2013

Alex Rodriguez

MLB şi New York Yankees ar fi putut scăpa de o mare durere de cap dacă anul trecut Alex Rodriguez ar fi fost cedat la Fukuoka Hawks, în prima ligă de baseball din Japonia.

Jurnaliştii de la New York Times susţin că imediat după finalul sezonului precedent, clubul nipon a propus o tranzacţie care îl includea şi pe 3rd baseman, dar Yankees au refuzat-o pentru că ştiau de problemele de sănătate ale jucătorului şi că va fi aproape imposibil să-lk convingă pe Rodriguez să accepte mutarea.

Deşi motivarea refuzului este una corectă, să ne imaginăm ce ar fi însemnat pentru Yankees o asemenea mutare.

Mai întâi, Rodriguez riscă o suspendare de 100 de meciuri pentru dopaj şi şi-a angajat o armată de avocaţi care să se lupte atât cu MLB cât şi cu Yankees, în cazul în care clubul va dori să-i dea papucii fără compensaţii.

Apoi, Yankees îi datorează 28 de milioane de dolari lui Rodriguez dacă acesta ajunge pe teren până la finalul sezonului (medicii spun că o va face în 2-3 săptămâni) şi alte 48 de milioane în următorii trei ani, iar la retragere A-Rod va avea 41 de ani, o vârstă mai adecvată pentru Japonia decât pentru SUA. Din păcate pentru Yankees, şansa a fost ratată, iar Brian Cashman trebuie să se gândească dacă echipa sa ar fi avut şanse mai mari la titlu fără el.

 

By

Tags:

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore