NFL

Verdict crimă!

June 27, 2013

ah

Aaron Hernandez poate deveni istorie pentru NFL. Talentatul tight end de la New England Patriots a fost arestat şi pus sub acuzare pentru crimă de gradul 1, fără posibilitatea de eliberare condiţionată. Totul s-a întâmplat într-un interval de 6 ore, în noaptea de miercuri spre joi (România) după o săptămână în care anchetatorii au periat şi supravegheat casa lui Hernandez. Suspectat iniţial doar de obstrucţionarea justiţiei, jucătorul a primit mandatul de arestare după ce s-au adunat destule dovezi împotriva lui, iar detaliile dezvăluite de anchetatori sunt de-a dreptul şocante.

Potrivit jurnaliştilor de la Boston Tribune, citaţi de nfl.com, Hernandez a acţionat exact ca un mafiot, executându-şi pur şi simplu victima, pe Odin Lloyd, în urma unui conflict avut în club. Dacă procurorii au avut dreptate, după ce l-a împuşcat de două ori de la distanţă pe Lloyd, Hernandez a „finalizat” crima cu trei gloanţe în piept trase de deasupra victimei care căzuse la pământ. Motivele rămân ambigue şi vor fi făcute publice într-un final, avocaţii apărării şi procurorii ajungând la un acord prin care să nu mai dezvăluie nimic presei timp de două săptămâni.

De aici, doar speculaţii, presa americană reuşind să deseneze rapid un portret al unui criminal, şi nu a unui sportiv excelent. Din păcate, cărţile adunate împotriva lui Hernandez sunt mai multe decât cele pentru el, iar faptul că Patriots l-au dat afară după câteva minute de la oficializarea arestării duce către concluzii triste.

Jurnaliştii de la nfl.com, site care a dedicat ore bune subiectului, dezvăluiau că în staff-ul celor de la Pats există mai mulţi oameni cu experienţă şi cariere strălucite în FBI, iar decizia de a-l pune pe liber pe Hernandez, oricât de costisitoare ar fi (se vorbeşte de circa 17 milioane de dolari pagubă în buget), a venit doar când s-a ştiut că jucătorul nu mai are nicio şansă să scape. Grav.

Apoi, Boston Globe a rdiografiat rapid cariera „umană” a lui Hernandez şi concluzia este îngrijorătoare. TE-ul nu avea prieteni la Patriots şi petrecea tot timpul cu vechii amici din Connecticul (nu tocmai oameni de încredere) dar chiar dacă se învârtea în cercuri dubioase. Nu avea cazier. Totuşi, pe baza unor rapoarte vechi, conducerea de la Patriots nu i-a oferit lui Hernandez un contract garantat ci unul care intra în vigoare abia când jucătorul se prezenta la lot după pauza de vară. Ce au ştiut Patriots, rămâne un mister, dar gafa de anul trecut, când i-au oferit 12 milioane bonus fără să adauge şi clauza prin care să-i recupereze în cazul unui incident grav, s-ar putea să-i coste.

 

By

Tags: ,

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore