NFL

McGahee nu mai e Armăsar

June 28, 2013

willis

După două sezoane productive, Denver Broncos au renunţat la RB-ul Willis MC Gahee, deşi acesta deţinea cele mai bune cifre din lot la jocul pe pământ.

MC Gahee a jucat doar 10 partide anul trecut, dar tot a cărat mingea 731 de yarzi şi a marcat 4 TD, iar performanţele sale au completat un sezon 2011 de excepţie în care a cărat mingea 1.199 de yatzi pentru 5 TD. În ciuda cifrelor, clubul a considarat că nu mai are nevoie de serviciile sale, iar John Elway a fost cel puţin diplomat în declaraţii.

„Niciodată nu este uşor să renunţă la un veteran care a contribuit atât de mult pentru dezvoltarea echipei. Apreciez competitivitatea, forţa şi capacitatea de lider pe care Willis le-a adus la Broncos. A fost o parte integrantă a schimbării echipei noastre în ultimele două sezoane şi îi urez cele mai bune lucruri şi să-şi continue cariera în NFL”.

Jucătorul n-a părut surprins de concediere, dar le-a declarat jurnaliştilor de la ESPN că intenţionează să-şi continue cariera şi că aşteaptă oportunităţi.

Nu este o surpriză nici pentru specialişti că McGahee a fost pus pe liber, aducerea lui Ronnie Hillman şi Montee Ball fiind semnale clare că veteranul nu mai este dorit în echipă, cei doi adăugându-se lui Knowshon Moreno în lotul de anul viitor.

În cele nouă sezoane petrecute în NFL, McGahee a cărat mingea pentru 8.097 de yarzi şi a marcat 63 de TD pentru Buffalo Bills, Baltimore Ravens şi Broncos. McGahee, are a ajuns în NFL de pe poziţia a 23, a ratat primul sezon din cauza unei accidentări dar tot a fost selecţionat de două ori în ProBowl. În 2007 a ajuns la Ravens unde însă a afost doar rezerva lui Ray Rice, iar transferul din 2011 a însemnat o revenire la forma care l-a făcut cunoscut. N-a fost de ajuns pentru a-şi păstra însă locul în lot.

 

By

Tags:

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore