NHL

Islanders au renunţat la căpitan

June 28, 2013

Mark Streit

Mark Streit şi-a şocat fanii când a anunţat că va pleca de la New York Islander începând cu 1 iulie, numai că nu a mai apucat să-şi aleagă singur destinaţia. Clubul s-a mişcat mai repede şi l-a trimis la Philadelphia Flyers pentru Shane Harper şi o opţiune de draft, scăpând astfel de durerile de cap provocate de nişte negocieri care ar fi avut un final nefericit.

Streit, 35 de ani, nu a comentat mutarea şi se poate decide dacă rămâne la Flyers până pe 5 iulie, aşa cum stipulează regulamentul NHL. Managerul celor de la Flyers s-a arătat însă optimist în privinţa negocierilor, lăudându-l pe veteran şi anunţând că este exact jucătorul pe care îl doresc pentru a începe reconstrucţia echipei.

Devenit căpitanul celor de la Islanders acum doi ani, Streit era considerat o piesă importantă în campania de reconstrucţie a echipei care a reuşit să ajungă în play-off după mai multe sezoane de pauză. A terminat sezonul regulat cu 27 de puncte în 48 de meciuri şi a reuşit 5 puncte în cele 6 meciuri de play-off în seria fatală cu Pittsburgh Steelers.

Deşi fundaş, Streit s-a remarcat prin productivitatea extraordinară în ofensivă, acolo unde a adunat 65 de goluri şi 228 de puncte în 491 de meciuri jucate în cele opt sezoane ca profesionist pentru Islanders şi Montreal Canadiens.

De remarcat că elveţianul a lipsit doar 15 meciuri în şase ani, dar a ratat complet sezonul 2010-2011, după o accidentare bizară la umăr.

 

By

Tags:

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore