MLB  »  NFL

Încă o poveste cu Tebow… în MLB

July 18, 2013

Tim Tebow

Tim Tebow şi Mike Trout făcând pereche pe laterala terenului? Oricât de nebunesc ar părea, acest lucru s-ar fi putut întâmpla. Unul dintre scouterii de la LA Angels le-a povestit ziariştilor americani că în 2005, echipa pe care o reprezenta l-a dorit cu ardoare pe… Tim Tebow, doar că jucătorul celor de la New England Patriots era îndrăgostit de fotbalul american.

Tebow a încântat privirile căutătorilor de talente în primul său an de liceu când a reuşit o medie de .494 la bătaie, dar a renunţat la baseball în ultimul an pentru a se pregăti de cariera din NCAAF.

Tom Kotchman, acum scouter la Boston Red Sox, le-a spus ziariştilor că „am dorit să-l alegem în draft, dar nu ne-a trimis înapoi un răspuns la solicitarea noastră”, iar varianta sa este confirmată şi de un fost coleg din acea perioadă, Stephen Hargett.

„Avea un braţ puternic şi multă forţă. Dacă ar fi jucat şi în ultimul an, ar fi avut mari şanse să fie draftat. Ştia să lovească bine mingea şi avea o înclinaţie naturală către baseball. Era un atlet foarte bun şi avea tot ce-i trebuie pentru acea poziţie. Un stângaci la bătaie cu forţă în braţ pentru aruncare şi fizic bun. Ce-ţi puteai dori mai mult?”, le-a spus Hargett jurnaliştilor.

Acum, dacă lucrurile nu-i merg la Pats, Tebow poate oricând să se urce în maşină şi să meargă din Foxborough în Boston. Fenway Park e la doar 40 de minute distanţă…

 

By

Tags: ,

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore