NHL

Briere, pus pe liber de Flyers

July 18, 2013

Danny Briere

„Este o zi tristă, dar optimistă”, s-a rezulat să spună Danny Briere joi seara, după ce a fost anunţat că va fi pus pe liber de Philadelphia Flyers. Clubul anunţase miercuri că va cumpăra ultimii doi ani de contract ai jucătorului folosindu-se de una dintre cele două opţiuni de gen obţinute prin contractul colectiv semnat sezonul acesta. Flyers vor salva astfel 6.5 milioane de dolari din fondul de salarii pentru sezonul viitor, dar pierde un jucător de calitate.

Centrul canadian a marcat minim 25 de goluri în trei dintre cele şase sezoane petrecute în Philadelphia şi a ajutat echipa să ajungă de două ori în finala Conferinţei de Est şi o dată în finala Stanley Cup. În 15 sezoane de NHL, Briere a marcat 286 de goluri şi a adunat 659 de puncte în 847 de meciuri jucate pentru Phoenix Coyotes (echipă care l-a draftat de pe poziţia 24 în 1996), Buffalo Sabres şi Flyers. Anul acesta a fost unul slab însă, şi atacantul a marcat doar 6 goluri în 34 de meciuri.

Surprinzător, canadianul nu s-a arătat surprins de decizia clubului de a renunţa la serviciile sale dar a anunţat că ar dori să mai joace măcar două sezoane, chiar dacă va fi destul de dificil să-şi găsească o echipă din cauza celor 36 de ani din cartea de identitate.

 

By

Tags:

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore