NHL

NHL: Rezultatele sesiunii din 6 noiembrie

November 8, 2011

nhl 6

Carolina – Dallas 2-5

Stars continuă evoluţiile oscilante castigand categoric pe terenul celor de la Hurricanes. Jamie Benn a marcat două goluri, iar Nystrom, Robidas si Ryder, au punctat cate o data, iar Dallas s-a impus fara comentarii. Chad Larose si Tuomo Ruutu au inscris pentru gazde.

Florida – Tampa Bay 3-4 (SO)

Partida incredibila in Florida. Gazdele au condus cu 3-0 dupa prima perioada prin golurile lui Campbell, Kopacky si Santorelli, dar au cedat la loviturile de departajare. Malone, Stamkos si Purcell au trimis meciul in prelungiri, iar Dominic Moore a fost singurul jucator „inspirat” la penalitati.

NY Rangers – Winnipeg 3-0

Biron a scapat fara gol primit, iar Marian Gaborik a reusit o dubla si Rangers au obtinut inca un succes concludent. Derek Stepan a reusit la randu-i un gol in superioritate, dar new-yorkezii au ramas doar pe locul 3 in divizia lor.

Chicago – Vancouver 2-6

Duelul ultimelor două vicecampioane s-a finalizat prost pentru Blackhawks. Canucks au inscris de sase ori prin Booth, Rome, Daniel Sedin, Hansen, Hamhuis si Henrik Sedin, ultimele trei reusite ramanand fara reactie din partea gazdelor. Frolik si Kruger au marcat pentru Chicago, dar cele doua goluri nu au schimbat impresia proasta lasata pe gheata.

Colorado – Calgary 1-2

Un gol in superioritate reusit de Curtis Glencross a adus toate cele trei puncte lui Flames, dar Calgary a ramas ultima in divizia Nord-Vest. Colorado deschisese scorul prin Stastny la 34 de secunde de la start, Giordano egaland in minutul 5.

 

By

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore