Va bate James mingea şi în NFL?

October 30, 2013

lebron-james-football

Superstarul lui Miami Heat, LeBron James a atras mereu atenţia magnaţilor din NFL pentru abilităţile atletice ieşite din comun. Vinerea trecutăm jucătorul a pus gaz pe „focul” patronilor şi al suporterilor după ce a admis că înainte de a se retrage din sport ar vrea să joace măcar o dată în NFL. Afirmaţia a venit ca răspuns la o întrebare de pe Tweeter, numai că precedentele aventuri sportive ale lui James dau apă la moară visătorilor.

Cel mai bun baschetbalist al momentului a jucat fotbal american în perioada liceului dar a renunţat la această „îndeletnicire” când a devenit numărul 1 în draftul NBA din 2003 şi a ajuns la Cleveland Cavaliers. Nimeni nu contestă însă că, la calităţile pe care le are, nu ar fi un tight end de clasă şi că ar face furori în NFL.

James a fost recrutat iniţial de Urban Meyer, antrenor cu WR-ii la Notre Dame, încă din perioada când era liceean. Meyer a notat în dreptul potenţialului, hall of fame football player, dar iubitorii fotbalului american n-au avut şansa să-l vadă jucând vreodată. În 2011, când NBA era sub blocadă, James şi Kevin Durant s-au implicat într-un proiect iniţiat de starul lui Miami, în care amândoi şi-au arătat calităţile de fotbalişti, dar fanii au rămas doar cu un meci între prieteni, fără implicarea fizică din NFL şi cu multe întrebări.

Fan declarat al celor de la Dallas Coyboys, James este văzut de mulţi dintre actualii jucători din NFL ca un sportiv care s-ar putea integra rapid în schemele de joc cu Tom Brady, Drew Brees sau Aaron Rodgers la serviciu. Mike Wallace şi Dez Bryant sunt cei mai înfocaţi susţinători ai posibilei tranziţii. În mod cert, un singur meci oficial cu James în teren ar spulbera orice audienţă, „Regele” fiind considerat o legendă în întreaga lume, iar cei implicaţi ştiu asta.

Dacă Michael Jordan s-a oprit din baschet pentru baseball, de ce n-ar face-o şi James pentru fotbal, mai ales că un al treilea titlu cu Miami ar însemna deja-vu, iar starul din Florida va fi liber de contract la vară…

Credit foto Sports illustrated

By

Tags: , , ,

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore