NFL  »  SPECIAL

NFL: Patriots au renuntat la Haynesworth

November 8, 2011

Fundasul lui New England, Albert Haynesworth, a fost pus pe lista jucatorilor disponibili si daca nu va fi contractat de o alta echipa, va devein liber incapand cu ziua de joi. Haynesworth a jucat doar 8 partide pentru Patriots si avea un salariu de 1,5 milioane de dolari.

Desi exista o criza de jucatori pe postul de defensive tacle, sansele lui Haynesworth de a prinde un contract in alta parte sunt mici din cauza evolutiilor slabe si a comportamentului violent. In timpul partidei de duminica, Haynesworth a fost la un pas de bataie cu antrenorul Pepper Johnson, dar oficialii de la Patriots sustin ca decizia de a renunta la serviciile jucatorului fusese luata si are legatura doar cu performantele din teren. El a reusit doar trei tacklinguri in acest sezon.

Haynesworth a fost luat de Patriots de la Redskins, acolo unde intrase in conflict cu antrenorul Mike Shanahan. In 2010, aparatorul a semnat un contract de 100 de milioane de dolari cu franciza din Washington, din postura de agent liber.

 

By

Tags:

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore