NFL

Inel de campion gasit dupa 40 de ani

September 17, 2011

Un inel de campion pierdut acum 40 de ani in Hawaii va fi returnat proprietarului John Schmitt, fostul centru al lui NY Jets. Jucatorul il castigase in finala din 1969 contra lui Baltimore Colts.

Inelul i-a scapat de pe deget lui Schmitt in timpul unor lectii de surfing, la circa 250 de metri de mal. Jucatorul nu a observat decat la hotel ca nu mai are inelul si s-a intors sa-l caute. „Mi-am luat o masca si m-a scufundat cautandu-l pana m-am facut albastru. Nu glumesc! Am facut treaba asta peste trei ore dar nu l-am gasit. L-am cautat pana la epuizare si am renuntat abia cand nu am mai putut sa respir sau sa dau din picioare. M-am intors la htel cu inima zdrobita”, a declarat Schmitt.

Ulterior, salvamarul John Ernstberg a gasit inelul si i l-a dat sotiei sale care l-a pus intr-o cutie. Sotii Ernstberg au decedat in anii 90 dar nepoata lor a gasit inelul si a mers cu el la un bijutier pentru a vedea daca este real. Pe inelul de 14 carate incrustat cu diamante era trecut numele si numarul lui Schmitt, 52, meciul si scorul din Super Bowl, precum si inscriptia Campion AFC. Dupa confirmare, noul proprietar i-a contactat pe cei de la Jets si apoi pe Schmitt.

„Este un miracol ca a fost gasit. Nu mi-a venit sa cred. Chiar nu mi-a venit sa cred. Au trecut 40 de ani”, a declarat Schmitt.

By

Tags: ,

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore