NFL

Hill a pierdut apelul și locul în NFL

June 4, 2014

Will Hill

New York Giants trebuie să se descurce fără serviciile lui Will Hill în sezonul 2014-2015 din NFL. Safety-ul a pierdut apelul la suspendarea de șase meciuri dictată de NFL pentru folosirea de substanțe interzise și presa americană speculează că nu va juca deloc anul viitor, mai ales că fosta campioană i-a reziliat contractul jucătorului.
Suspendat patru meciuri în 2012 și alte patru meciuri în 2013 pentru aceeași încălcare de regulament, Hill a reușit mereu să răspundă în teren criticilor dure legate de comportamentul haotic și „dragostea” pentru marijuana. Inclus într-un program dur de reabilitare de către club, Hill a fost prins de paparazzi în plină acțiune luna trecută, fapt care a și atras retragerea sprijinului echipei la apelul față de suspendare, motiv în plus pentru jurnaliști să presupună că viitorul său în NFL este incert.
Giants l-au adus via draft pe Nat Berthe și i-au schimbat deja poziția lui CJ Barnett, cei doi urmând să-l dubleze, cu rândul, pe Stevie Brown pe poziția de safety.

By

Tags:

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore