NFL

Computerul a ales noua campioană: Denver Broncos

August 14, 2014

peyton

Fanii lui Peyton Manning pot dormi liniștiți. PredictionMachine.com a ales noua campioană a NFL, deși sezonul nici nu a început, iar Denver Broncos sunt principalii favoriți la titlu, unul pe care ar urma să-l câștige după o finală cu… Seattle Seahawks.

Potrivit jurnaliștilor americani, computerul a simulat peste 50.000 de partide înainte de a stabili noua campioană, predicția fiind de-e dreptul spectaculoasă: Denver – Seattle 2-23 în finală.

Mai mult, calculatorul a stabilit și parcursul celor două formații până la finală, cu Patriots și Saints victime ale finalelor de conferință, dar și alte elemente de luat în seamă înainte de startul NFL. Astfel, New Orleans Saints ar urma să devină campioana NFC după sezonul regular, Houston Texans ar urma să prindă un loc de play-off la numai un sezon distanță după ce au fost cea mai slabă echipă din ligă, iar New York Giants și Philadelphia Eagles regăsesc drumul către post-sezon.

Anul trecut, același site a prezis că Broncos va juca finala și va câștiga titlul în AFC, iar San Francisco 49ers vor deveni campioni ai NFL după ce vor câștiga sezonul regular în NFC. Nu le poți nimeri întotdeauna…

By

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore