NFL

Ray Rice a fost concediat de Ravens și suspendat de NFL

September 8, 2014

rice

Running back-ul Ray Rice, de trei ori selecționat în Pro Bowl, a fost dat afară de Baltimore Ravens, în cea mai neagră zi din istoria recentă a NFL, din punct de vedere disciplinar.

O înregistrare a incidentului care a dus la suspendarea inițială a lui Rice, în care jucătorul își lovește violent logodnica, lăsând-o inconștientă, a fost dat publicității astăzi de către TMZ, iar reacția ligii și a celor de la Ravens a venit imediat. Baltimore i-a desfăcut contractul de 40 de milioane de dolari din care mai avea de parcurs trei, iar NFL l-a suspendat pe termen nelimitat și sunt șanse reale ca prezența lui Rice în NFL să se fi încheiat la numai 28 de ani.

Ravens i-a ținut partea jucătorului după incidentul din luna martie, dar acum, cu înregistrarea care îl arată pe Rice târându-și actuala soție pe caldarâm și încercând s-o readucă în simțuri prin lovituri de picior, organizația l-a pus pe liber imediat. NFL a anunțat ulterior că în Baltimore se știa despre un incident mult mai puțin violent, motiv pentru care l-a și apărat pe jucător în primul proces cu liga. Nici cei de la NFL nu au văzut imaginile șoc apărute astăzi, dar există dubii legate de această variantă, mai ales că NFL a anunțat măsuri de o duritate fără precedent săptămâna trecută.

„Am cerut de la poliție toate informațiile legate de incident, la fel și înregistrările video din lift, dar nu le-am primit“, s-au mărginit să declare reprezentanții ligii, dar Roger Goodell, comisionarul NFL, își pusese deja cenușă în cap săptămâna trecută, când și-a cerut scuze că Rice a fost suspendat doar două meciuri.

Rice intrase în al șaptelea an de contract cu Baltimore, ultimii cinci ca titular, și se afla la jumătatea unui contract generos semnat în 2012, contract care putea să-i aducă 40 de milioane de dolari dacă era dus la capăt. Bernard Pierce și Justin Forsett (autor al unui TD cu Bengals) sunt celelalte soluții din lotul corbilor, dar probabil la Ravens vor veni în probe și alți jucători. În șase sezoane cu Ravens, Rice a reușit 6.180 de yarzi alergați și 3.034 de yarzi recepționați, pentru 43 de touchdowns. Anul trecut a fost cel mai slab din cariera sa, cu doar 660 de yarzi alergați, 321 recepționați și 4 TD.

By

Tags: , ,

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore